Jogurteissa on eroja

Jogurteissa on eroja

Jogurtti on jogurttia, vai mitä? Se ei ole aivan niin yksinkertaista. Activia jogurtin hyvä maku, pehmeä koostumus ja miljardit elävät bifidobakteerit yhdessä fermentoinnin asiantuntemuksemme kanssa tekevät jogurtistamme ainutlaatuisen

Valmistettu raikkaasta maidosta
Yhteistyötiloiltamme hankittu maito on jogurttimme tärkein ainesosa. Pastöroitu maito valmistetaan huolella jogurtiksi pehmeän koostumuksen ja tasaisen laadun varmistamiseksi.

Ainutlaatuinen yhdistelmä hyviä bakteereja
Ainutlaatuisen viiden eri bakteerin yhdistelmän – bifidobakteerit mukaan lukien— avulla teemme tuoreesta maidosta jogurttia.

100 % maukkaimpia raaka-aineita
Olipa kyse hedelmistä tai viljatuotteista, vain parhaat raaka-aineet ovat tarpeeksi hyviä meille... ja sinulle.

30 vuoden asiantuntemus fermentoinnista
Nämä hienot ominaisuudet - pehmeä koostumus, herkullinen maku ja ainutlaatuinen viiden eri bakteerin yhdistelmä - eivät syntyneet vahingossa. Olemme kehittäneet luonnollista hapatusmenetelmäämme jo vuodesta 1989. Nykyään täydellinen fermentoinnin lämpötilan ja keston yhdistelmä säilyttää bakteerikannan elävänä, mahdollistaen sen kasvun ja lisääntymisen siten, että jogurtissamme on miljardeja eläviä bifidobakteereja.