Activia (FI)

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mistä löydän tiedon tuotteen koostumuksesta ja kalorimäärästä?

Tuotepakkauksen ainesosaluettelosta näet tuotteen koostumuksen ja ravintoarvotaulukosta mm. tarkan energia-, rasva-, hiilihydraatti-, sokeri-, proteiini- ja suolapitoisuuden. Joissain tapauksissa myös kuitu- ja kalsiumpitoisuus 100 grammaa kohti on merkitty ravintoarvotaulukkoon.

Minkä verran sokeria Activia sisältää?

Activia tuotteiden sokeripitoisuus vaihtelee hieman tuotteittain. Voit tarkistaa tuotteen tarkan ravintosisällön tuotepakkauksesta tai verkkosivustolta tuotetiedoista. Varmista tuotekohtaiset tiedot aina tuotepakkauksesta.

Miksi Activia sisältää sokeria?

Kaikki Activia tuotteet sisältävät sokeria. Sokeri on pääosin maidosta peräisin olevaa, ja siinä luontaisesti esiintyvää, laktoosia. Hedelmiä ja marjoja sisältävissä tuotteissamme osa sokerista on peräisin maidosta ja osa on hedelmien ja marjojen luontaista sokeria. Maustetuista tuotteistamme osa sisältää myös lisättyjä sokereita happamuuden vähentämiseksi ja parhaan maun saavuttamiseksi.

Mistä voin ostaa Activia tuotteita?

Activia tuotteita on saatavilla ympäri Suomen. Hyvin varustetuista isommista myymälöistä löydät lähes koko Activia tuotevalikoiman. Pienemmistä myymälöistä ja lähikaupoista löydät osan tuotevalikoimasta. Kannattaa kysyä myymälästä, onko etsimäsi tuote saatavilla.

Miten Activia eroaa muista jogurteista?

Activia jogurtti on tunnettu pehmeästä koostumuksesta ja hyvästä mausta. Jokainen Activia jogurttipikari sisältää 4 miljardia elävää Bifidus ActiRegularis® maitohappobakteeria perinteisen jogurttihapatteen lisäksi.

Miksi Activia on ainutlaatuinen?

Activia jogurtti on tunnettu pehmeästä koostumuksesta ja hyvästä mausta. Jokainen Activia jogurttipikari sisältää 4 miljardia elävää Bifidus ActiRegularis® maitohappobakteeria perinteisen jogurttihapatteen lisäksi.  Jogurttihapate on neljän eri bakteerin yhdistelmä. Se sisältää yhden tietyn Streptococcus thermophilus-bakteerikannan, kaksi tiettyä Lactobacillus bulgaricus-kantaa, sekä yhden tietyn Lactococcus lactis-kannan. Juuri näiden neljän bakteerin yhdistäminen ActiRegularis® bifidobakteerin kanssa tekee Activia jogurtista ainutlaatuisen.

Onko eri maissa myytävien Activia tuotteiden välillä eroa?

Activiaa valmistetaan muutamassa eri Euroopan maassa ja muutamalla eri mantereella. Tuotevalikoima, tuotteen koostumus ja tuotemerkinnät saattavat vaihdella eri maiden makutottumusten ja kansallisten vaatimusten mukaan.

Ovatko Activia tuotteet gluteenittomia?

Pohjoismaissa myytävä Activia jogurtti valmistetaan tehtaassa, jossa käsitellään myös mm. gluteenia sisältäviä viljoja. Sen vuoksi Activia jogurtit sisältävät merkinnän "saattaa sisältää jäämiä gluteenista". Mikäli Activia tuote sisältää gluteenia tai sen jäämiä, on se aina merkitty selkeästi pakkaukseen esimerkiksi lihavoidulla tekstillä tai alleviivauksin. Lue aina huolellisesti tuotepakkauksen tuoteseloste läpi. Löydät tuotekohtaiset tiedot sieltä.

Ovatko Activia tuotteet pastöroituja?

Kaikki Activia tuotteet on valmistettu pastöroidusta maidosta.

Miten säilytän Activia tuotteet oikein?

Jogurtit ja maitopohjaiset välipalat säilytetään jääkaapissa. Katso tuotteen oikea säilytyslämpötila tuotepakkauksesta.

Minulla on laktoosi-intoleranssi. Voinko nauttia Activia jogurttia?

Kaikki maitopohjaiset meijerituotteet sisältävät luontaisesti maitosokeria eli laktoosia. Herkkyys laktoosille on yksilöllistä. Kysy asiantuntijalta tai lääkäriltäsi Activia tuotteiden nauttimisen mahdollisista vaikutuksista, mikäli kärsit laktoosi-intoleranssista tai laktoosiherkkyydestä.

Minulla on maitoallergia. Voinko nauttia Activia jogurttia?

Activia on maitopohjainen meijerituote. Se on valmistettu lehmänmaidosta, eikä sen vuoksi sovellu maitoallergikoille.

Suositellaanko Activia jogurtin käyttöä antibioottikuurin aikana tai sen jälkeen?

Voit nauttia Activia tuotteita osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveellisiä elämäntapoja. Kysy asiantuntijalta tai lääkäriltäsi Activia tuotteiden nauttimisesta antibioottikuurin aikana tai sen jälkeen. Lisätietoja Activia tuotteiden ravintosisällöstä löydät tuotepakkauksesta ja verkkosivuilta. Varmista tuotekohtaiset tiedot aina tuotepakkauksesta.

Mihin vuorokaudenaikaan Activiaa suositellaan nautittavaksi?

Activia tuotteita voi nauttia mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Monet nauttivat pikarillisen Activia jogurttia aamiaiseksi, välipalaksi tai ruokailun jälkeen. Syö siis Activiaa silloin, kun se sinulle parhaiten maistuu tai sitä tekee mieli.

Miten käytän Activia jogurttia?

Activia tuotteet ovat itsessään erinomaisia ​​proteiinin ja kalsiumin lähteitä. Voit nauttia Activia jogurtin sellaisenaan aamiaisella, välipalaksi taikka ruuan jälkeen. Voit hyödyntää Activia tuotteita myös pohjana smoothiessa, taikka ruuanlaitossa.

Voinko syödä Activia jogurtin parasta ennen -päivänä?

Danone vastuullisena valmistajana takaa Activia tuotteiden korkean laadun tuotepakkaukseen merkittyyn parasta ennen -päivämäärään saakka.

Voinko nauttia Activiaa päivittäin?

Suosittelemme Activian nauttimista 1-3 kertaa päivässä, osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota.

Voivatko raskaana olevat naiset tai lapset syödä Activiaa?

Activia ei sisällä mitään sellaisia ainesosia, joita maitotuotteita normaalisti käyttävien raskaana olevien naisten tai lasten tulisi välttää. Activia tuotteet valmistetaan pastöroidusta maidosta. Voit nauttia niitä päivittäin osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota.

Miten toimin, jos en löydä vastausta kysymykseeni?

Ota meihin yhteyttä, jos et löydä vastausta kysymykseesi. Asiakasneuvojamme auttavat sinua mielellään puhelimitse numerossa 0800 142 777 tai sähköpostitse osoitteessa kuluttajapalvelu@danone.com

Missä Danone pääkonttori sijaitsee?

Danone pääkonttori sijaitsee Ranskassa.

Missä Activia tuotteet valmistetaan?

Activia tuotteita valmistetaan muutamassa Euroopan maassa parhaimman mahdollisen laadun takaamiseksi.