Viisi kuuluisaa bakteeriamme

Viisi kuuluisaa bakteeriamme

Pitkäaikaisen tutkimustyön perusteella valitsimme viisi parasta bakteeria bakteerikantojemme kokoelmasta. Niiden avulla luomme raikasta jogurttia, jonka maku, koostumus sekä miljardit elävät bifidobakteerit saavat jogurttimme erottumaan edukseen.

1. Aloitetaan bifidobakteereistamme
Activian elävä ja kestävä bakteerikanta.

Nämä bakteerit pysyvät elossa ja aktiivisina lusikasta suolistoosi saakka täydentäen oman kehosi ainutlaatuista bakteeritasapainoa.


2. / 3. / 4. hyödyllinen trio streptokokkeja ja laktobasilleja
Maitohappobakteerit, jotka hapattavat tuoreen maidon.

Nämä bakteerit pilkkovat jogurtin laktoosia*, jolloin Activia jogurtti on entistä helpommin ruoansulatuksen hajotettavissa.

Nämä bakteerit auttavat toisiaan tuottamalla erityisiä happoja, jotka edistävät kaikkien viiden bakteerin kasvua.

Ne tekevät jogurtista jogurtin,
sillä yhdessä ne hapattavat maidon.

5. Mieto ja lempeä laktokokki
Antaa Activialle sen herkullisen miedon maun ja pehmeyden
luoden makuvivahteita jogurttiin.



*Elävät viljelmät jogurtissa tai hapatetussa maidossa parantavat tuotteen laktoosin pilkkoutumista ihmisillä, joilla on laktoosin pilkkoutumiseen liittyviä vaikeuksia.

Syö monipuolisesti ja tasapainoisesti ja noudata terveellisiä elämäntapoja.