You are here!!


Voiko myönteinen ajattelu parantaa työtehoa?

Kun ajattelet myönteisesti, työt sujuvat yleensä paremmin ja tuottavammin. Entä jos tehokkuus ei riipu siitä, miten paljon aikaa vietät töissä vaan siitä, miten ajattelet?

Positiivisemmalla asenteella saavuttaa enemmän ja tuntee olonsa paremmaksi töissä. Myönteisellä ajattelulla kaikki tuntuu olevan järjestyksessä, päivät tuntuvat mukavammilta ja kaikki pienet hankaluudet on helpompi unohtaa nopeasti.

Miten siis voisi pysyä hyvällä tuulella joka tilanteessa?

Jos haluat aloittaa maanantain hyvissä merkeissä, keskity kolmeen asiaan, joita odotat päivän aikana. Sen sijaan, että hermoilisit tapaamistasi pomon kanssa, voit ajatella uutta jännittävää projektia tai mukavia juttuhetkiä kollegoiden kanssa kahvitauolla. Ajattele asioita, jotka antavat päivääsi sisältöä ja muistuta itseäsi siitä, miten onnellisessa asemassa olet. Myönteisten asioiden ajattelu auttaa saamaan paljon aikaiseksi.

Joskus pienilläkin asioilla on suuri vaikutus. Esimerkiksi hymyileminen monta kertaa päivässä vähentää stressiä ja lisää iloisuutta. Olemalla ystävällinen, auttamalla toisia ja antamalla kehuja saat muutkin iloiselle tuulelle. Myönteinen ja avulias työilmapiiri parantaa kaikkien luovuutta ja tekee yhteistyöstä toimivaa. Jos autat toisia, huomaat varmasti saavasi itsekin apua useammin.

SAATAT PITÄÄ MYÖS
Terveelliset elämäntavat