You are here!!


Viisi sovellusta, joilla saat arjen järjestykseen

Vaikka olisit muutenkin suuri järjestyksen ystävä, voit hyötyä puhelimella, tabletilla tai tietokoneella käytettävistä sovelluksista. Keräsimme listan erilaisista sovelluksista, jotka auttavat luomaan järjestystä arkeen ja pitämään kirjaa tehtävistä.

Any.DO

Yksi maailman suosituimmista tehtävälistasovelluksista, ja syystäkin. Sovellus on saatavana iOS- ja Android-laitteille sekä selainversiona. Sillä voi tehdä tehtävälistoja ja seurata tehtävien suorittamista. Lisäksi voi tehdä muistiinpanoja, merkitä muistiin tapaamisia, laatia luetteloita ja jakaa projektit pienempiin osiin. Tietoja voi myös jakaa ystäville suoraan sovelluksesta. Any.DO-sovellusta on kehuttu helppokäyttöiseksi, monipuoliseksi ja tehokkaaksi.

Evernote

Teetkö listoja ihan joka asiasta tai vaatiiko työsi jatkuvaa kirjoittamista? Evernote antaa mahdollisuuden luoda, muokata ja hallita muistiinpanoja ja asiakirjoja. Sisältö synkronoituu samanaikaisesti kaikilla käyttämilläsi laitteilla. Jos saat vaikkapa loistoidean istuessasi junassa matkalla kotiin, sitä ei tarvitse kirjoittaa muistiin paperilapulle tai tallentaa erillisenä muistiinpanona puhelimelle. Kun kirjoitat puhelimen Evernotella, ajatuksesi ovat odottamassa tietokoneellasi, kun pääset takaisin töihin.

Wunderlist

Yksi suosituimmista sovelluksista erilaisten rutiinien organisointiin. Wunderlist on samankaltainen kuin Any.DO ja näitä kahta vertaillaan usein. Kumpikaan ei ole kuitenkaan voinut julistautua selkeäksi voittajaksi! Myös tämä tehtävälistoihin ja projektien organisointiin sopiva sovellus toimii Android- ja iOS-laitteilla sekä verkossa.

Slack

Slack on noussut nopeasti suosioon varsinkin yritysten sisäisessä viestinnässä. Sovellus yhdistää pikaviestit, sähköpostin, tiedostojen jakamisen ja ryhmächatin yhteen käyttöliittymään, joka synkronoituu kaikilla käyttämilläsi laitteilla. Siten ei tarvitse selailla eri viestintäsovellusten välillä – kuten iMessage, tekstiviestit, Facebook Messenger, WeChat, WhatsApp, jne – vaan voi viestiä Slackin kautta eri kanavilla, kuten #kirjanpito tai #kissat...

Streaks

Miten Streaks erottuu muista tehtävälistasovelluksista, kuten Wunderlist ja Any.DO? Streaks on suunniteltu kannustamaan hyviä päivittäisiä rutiineja ja tapoja ennemmin kuin pitämään kirjaa työtehtävistä. Käyttäjät voivat seurata erilaisia päivittäisiä tehtäviä ja tapoja vastaamalla sovelluksen muistutuksiin: "Teitkö tänään tehtävän X?".
 

Voi tuntua turhauttavalta tai hankalalta valita mitä sovelluksia ottaa käyttöön älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Huomaat kuitenkin pian, että sovelluksista on hyötyä. Kaikki nämä viisi sovellusta ovat maksuttomia (niistä voi olla maksullinen Premium-vaihtoehto), joten voit kokeilla vaikka kaikkia ennen kuin päätät mikä sopii omaan käyttöösi.

SAATAT PITÄÄ MYÖS
Terveelliset elämäntavat