You are here!!


Suosituimmat Activia-maut ympäri maailmaa

Activia® ympäri maailmaa

  

Activian valikoimaan kuuluu yhteensä yli 1 000 erilaista tuotetta 70 eri maassa. Ne vaihtelevat koostumukseltaan, maultaan ja muodoltaan paikallisten perinteiden ja makumieltymysten mukaan. Kaikissa niistä on kuitenkin ActiRegularis-bifidobakteereja.

 

Vaikka luonnonjogurtti ja mansikka ovat suosituimpia koko maailmassa, eri maissa on erilaiset makutottumukset ja valikoimamme vaihtelee sen mukaan. Esimerkiksi Brasiliassa suositaan paikallisesti kasvatettuja hedelmiä ja sikäläinen suosikkimaku on papaija-kaura. Japanissa on suosiossa aloe vera. 

 

Maun lisäksi mukautamme tuotteita muutenkin eri kulttuureihin sopivaksi. Puolassa maitotuotteita pidetään aamiaisruokana, joten loimme myös Activia®-puuron. Kanadassa oli kysyntää rasvattomille Activia®-tuotteille ilman keinotekoisia makeutusaineita, joten loimme Activia® 0% -tuotteet käyttäen makeutukseen steviaa. Venäjällä ja Saudi-Arabiassa on omat perinteiset maitopohjaiset juomat, joten siellä valikoimaamme kuuluvat Activia®-kefiiri ja Activia® Laban. 

 

 

Suosittuja makuja ympäri maailmaa 

Venäjä - Kirsikka

Yhdysvallat - Persikka 

Japani - Aloe 

Italia - Kahvi 

Puola - Mustikka 

Ranska - Sitruuna 

Brasilia - Papaija 

Espanja - Kiivi 

Iso-Britannia – Raparperi

Meksiko – Ananas, selleri, nopal

Saksa – Persikka-Passion

 

Maailman viisi suosituinta makua

Maustamaton

Mansikka

Luumu

Vanilja

Vilja

SAATAT PITÄÄ MYÖS
Terveelliset elämäntavat