You are here!!


Mitä tyylisi kertoo luonteestasi

Luonteemme näkyy yleensä selvästi pukeutumisessa, hiustyylissä ja meikissä. Ulkomuotomme kertoo siitä, mitä haluamme toisille välittää, tietoisesti tai alitajuisesti. Värikkäät leggingsit, vintage-tyyli tai muodikkaat merkkivaatteet voivat olla tapoja ilmaista itseämme. Tyylimme kertoo varsin paljon luonteestamme, kokemuksistamme ja siitä, miten näemme itsemme.

Tyyli kehittyy

Tyylimme voi näyttää hyvinkin erilaiselta työpaikalla ja kotona sekä erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Voimme käpertyä kotona mukavaan ja lämpimään villapaitaan, ja lähteä juhliin upeassa ja erottuvassa asussa. Se on usein tapamme näyttää miltä erilaisissa tilanteissa tuntuu. Mieliala vaikuttaa tyyliin ja tyyli mielialaan. Vaatteiden värivalinnat voivat vaikuttaa siihen miltä meistä tuntuu. Jos vaikka uskaltaudut valitsemaan aamulla punaisen vaatteen tavallisen harmaan sijaan, saat varmasti positiivisen energialatauksen ja lisää itseluottamusta. Löydä harmonia itsesi kanssa!

Se että on tarkka omasta tyylistään ei välttämättä tarkoita sitä, että olisi varma itsestään. Tyyliin vaikuttavat yhtä lailla perhe, kulttuuritausta ja kumppanin odotukset. Voi tuntua ristiriitaiselta, jos omat ajatukset tyylistä ja ympäristön vaatimukset ovat kovin erilaiset. Oman tyylin löytämiseksi ja määrittelemiseksi täytyy ottaa hieman etäisyyttä ulkoisista vaikutteista.

Voit suhtautua vallitsevaan pukeutumiskoodiin leikkisästi ja valita jonkin osuvan yksityiskohdan ilmentämään omaa tyyliäsi. Voit yhdistää merkkivaatteita kierrätettyyn vintageen, käyttää omaperäistä korua tai odottamatonta kampausta – siten luot omaa tyyliäsi erottumalla.

SAATAT PITÄÄ MYÖS
Terveelliset elämäntavat