You are here!!


Kolme herkullista uutta ruokatrendiä

Terveellisemmät elämäntavat valtaavat alaa ja markkinoille tulee jatkuvasti uusia herkullisia ja ravitsevia ruokavaihtoehtoja. Tässä on muutama uusi trendi, joilla saat piristystä aterioillesi!

Sushiburger

Hampurilaisia on pidetty vuosikausia roskaruokana, mutta hampurilaisille voi luoda terveellisiä vaihtoehtoja käyttämällä hieman luovuutta. Mikä on viimeisin aasialainen makusensaatio? Sushiburgerissa yhdistyvät nimensä mukaisesti amerikkalaiset perinteet japanilaiseen ruokakulttuuriin.

Se on helppo valmistaa: korvaa hampurilaisen sämpylä tahmealla sushiriisillä, lisää perinteisiä sushilisukkeita kuten avokadoa, kurkkua, säilöttyä inkivääriä tai merilevää – ja laita väliin jauheliha- tai kanapihvi. Voit myös keksiä pihville kasvisvaihtoehdon.

Smoothie-kulho

Nopeasti valmistuva ja yksinkertainen smoothie-kulho sopii hyvin kiireisiksi työaamuiksi.

Tee näin: Valmista mieleisesi smoothie ja kaada se kulhoon. Lisää päälle paloiteltuja hedelmiä ja muita lisukkeita kuten seesaminsiemeniä, gojimarjoja, viikunoita tai mustikoita. Tärkeintä on todella nauttia pikaisesta aamupalasta, ei pelkästään sen mausta vaan myös upeista väreistä. Se on loistava alku päivälle!

Kultalatte

Unelmoitko ravitsevasta kuumasta juomasta? Kultalatte voi olla kaipaamasi makuelämys. Kultalattea ei pidä sekoittaa suosittuihin kahvijuomiin – siinä on paljon terveellisiä raaka-aineita ja vain vähän sokeria. Se on kookosmaitoa, johon on sekoitettu kanelia, inkivääriä, hunajaa ja kurkumaa. Intialaisessa ruoanlaitossa suosittu mauste kurkuma sisältää antioksidantteja ja vaikuttaa tulehduksia lievittävästi. Lisäksi se antaa juomalle sen kultaisen värin.

SAATAT PITÄÄ MYÖS
Terveelliset elämäntavat