You are here!!


Hedelmät Activia-tuotteissa

Hedelmät Activia-tuotteissa

  

Activia®-tuotteissa on monia erilaisia hedelmämakuja. Jogurtit vaihtelevat myös tyyliltään valmiiksi sekoitetuista sileistä jogurteista kerroksittaisiin, joissa jogurtti ja hedelmät ovat erikseen. 

 

Danone hankkii hedelmiä lähes 20 eri maasta ympäri maailmaa. Kaikkea hedelmiin liittyvää valvotaan tarkasti – niiden kasvatusta ja keräämistä, paloittelua, valmistusta ja säilömistä. Varmistamme, että kaikki vastaa tiukkoja vaatimuksiamme viljelyksiltä jogurttipurkkiin asti. 

 

Hedelmäsato korjataan useimmiten käsin. Sitten hedelmät pestään, kuoritaan ja paloitellaan tai soseutetaan. Hedelmävalmisteet säilötään hallituissa olosuhteissa, jotta niiden ravintoaineet ja maku säilyvät. Sitten ne lisätään hapatettuun maitoon eri Activia®-tuotteiden luomiseksi. 

 

Meillä on yli 1 000 erilaista Activia®-tuotetta, jotka sopivat yli 70 maan makutottumuksiin. Mansikka maistuu ympäri maailmaa, mutta eri maissa on omia suosikkeja, kuten Japanin acai-marja tai Brasilian papaija-kaura. Joka tapauksessa käytämme aina tarkkaan valittuja raaka-aineita, jotka täydentävät Activia®-jogurtin kermamaisen pehmeää rakennetta.

SAATAT PITÄÄ MYÖS
Terveelliset elämäntavat