You are here!!


Bifidobakteereille sopiva bakteeriyhdistelmä

Danone kehitti tarkan prosessin ja bakteeriyhdistelmän, joilla saataisiin aikaan mahdollisimman suotuisat olosuhteet ActiRegularis®-bifidobakteereille – juuri ne tekevät Activia-tuotteista ainutlaatuisia.

Jotta voisimme luoda ActiRegularis®-bifidobakteereille mahdollisimman suotuisat olosuhteet, käytämme patentoitua prosessia, johon sisältyy kehittämämme viiden bakteerin yhdistelmä. Se varmistaa, että jokainen Activia®-jogurttiannos sisältää vähintään neljä miljardia ActiRegularis®-bifidobakteeria.

Kun Activia®-tuotteita alettiin kehittää, jogurttia hapatettiin perinteisesti 43°C:n lämpötilassa happamissa olosuhteissa, jotka eivät soveltuneet ActiRegularis-bifidobakteerien kasvuun. Pyrimme siksi luomaan tarkan prosessin ja bakteeriyhdistelmän, joilla voitaisiin luoda mahdollisimman suotuisat olosuhteet.

Vuosien tutkimustyön tuloksena valitsimme tietyn Streptococcus thermophilus -bakteerikannan ja kaksi tiettyä Lactobacillus bulgaricus -kantaa, joiden avulla hapatus voitiin tehdä 37°C:n lämpötilassa ja happamuudeltaan alhaisemmassa ympäristössä. Näissä olosuhteissa ActiRegularis®-bifidobakteerit pystyivät lisääntymään kunnolla ja prosessi antoi myös Activia®-tuotteille niiden miedon maun. Bakteeriyhdistelmäämme kuuluu myös Lactococcus lactis, joka vaikuttaa osaltaan Activia®-jogurtin kermamaisen pehmeään koostumukseen ja tukee ActiRegularis®-bifidobakteerin kasvua.

Juuri näiden neljän bakteerin yhdistäminen ActiRegularis®-bifidobakteereihin tekee Activia®-tuotteista ainutlaatuisia.

SAATAT PITÄÄ MYÖS
Terveelliset elämäntavat