You are here!!

Käyttöehdot

1. Sivuston käyttöehdot

Tätä sivustoa ylläpitää Danone Finland Oy ("me", "meidän", "meille"). Sivuston käytön on tapahduttava käyttöehtojen, sivuston eri osien ehtojen ja sovellettavien lakien mukaisesti. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt noudattamaan näitä ehtoja ja tämän sivuston muiden osien ehtoja; jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, älä käytä tätä verkkosivustoa.

2. MUUTOKSET KÄYTTÖEHDOISSA

Voimme tehdä ajoittain muutoksia näihin käyttöehtoihin ja kehotamme sinua vierailemaan sivustolla ajoittain pysyäksesi ajan tasalla muutoksista. Käyttämällä tätä sivustoa käyttöehtojen muuttamisen jälkeen käyttäjä ilmoittaa hyväksyvänsä muutokset.

3. LINKIT MUIHIN SIVUSTOIHIN

Sivustomme saattaa sisältää linkkejä muihin verkkosivustoihin. Tarjoamme osana palveluamme linkkejä tiettyjen kolmansien osapuolien verkkosivustoille. Emme ole vastuussa muiden sivustojen sisällöstä emmekä myöskään korvausvastuussa omaisuus- tai henkilövahingoista, jotka aiheutuvat niiden sisällön käytöstä. Sinun tulee tutustua muiden verkkosivustojen ehtoihin ennen niiden käyttöä.

4. IMMATERIAALIOIKEUDET

Sivusto on tarkoitettu ainoastaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Sivustollamme julkaistava aineisto ovat yhtiömme, tytäryhtiömme tai  lisenssinantajiemme tavaramerkkioikeuden, tekijänoikeuden ja/tai muiden immateriaalioikeuksien suojaamaa omaisuutta. Sivuston sisällön kopioiminen, muokkaaminen tai jakaminen ilman meiltä saatua kirjallista lupaa on kielletty. Et saa kopioida tietoja, kuvia, asiakirjoja, tavaramerkkejä, logoja tai muuta tavaramerkkiin liittyvää sisältöä. Hyväksymällä nämä ehdot sekä rekisteröitymällä ja käyttämällä näitä sivustoja annat meille oikeuden käyttää tähän sivustoon siirtämääsi tai jakamaasi sisältöä ilman tekijänpalkkioita, mukaan lukien tiedot, kuvat tai muu viestintä, mutta lukuun ottamatta henkilökohtaisia tietoja, kaikkiin tarkoituksiin kaikissa medioissa kansainvälisesti koko eliniän soveltuvien immateriaalioikeuksien mukaan. Tämä ei vaikuta tietosuojakäytäntömme mukaisiin oikeuksiisi.

5. SIVUSTON KÄYTTÖ 

Jos olet tämän sivuston rekisteröitynyt käyttäjä sinun on välittömästi ilmoitettava meille, jos epäilet että käyttäjätunnuksesi tai salasanasi on joutunut jonkun muun haltuun. Tallennamme kaikki tiedot, jotka syötät verkkosivustollamme tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Kohtelemme luottamuksellisesti antamiasi tietoja ja muuta sisältöä, jonka olet ilmoittanut luottamukselliseksi tai joka on selkeästi luottamuksellista laatua. Sitoudut ottamaan täyden vastuun meille antamiesi tietojen ja tiedostojen varmuuskopioinnista. Sitoudut olemaan lähettämättä tai välittämättä sivustolle mitään aineistoa, joka on laitonta, uhkaavaa, halventavaa, herjaavaa, sopimatonta, loukkaavaa, pornograafista tai säädytöntä tai joka täyttää rikollisen käyttäytymisen tunnusmerkit tai rohkaisee sellaiseen käyttäytymiseen tai on muuten lainvastaista. Pidätämme oikeuden poistaa sisältöä, jonka koemme olevan sopimatonta. Sitoudut myös olemaan välittämättä sivuille tietokoneviruksia tai muita vahingollisia ohjelmistoja tai komponentteja. Vastaat siitä, että käyttöömme luovuttamasi tiedot tai muu aineisto ei loukkaa kolmannen osapuolen immateriaalioikeuksia eikä loukkaa muun maan lakeja tai määräyksiä käyttöä koskien. Käyttäjä sitoutuu ilmoittamaan meille kaikista häntä vastaan tehdyistä tekijänoikeuksien rikkomiseen liittyvistä vaateista tämän sivuston käyttöön liittyen.

6. VASTUU

Pyrimme huolehtimaan tällä verkkosivustolla olevien tietojen luotettavuudesta, mutta emme takaa että sivuston tiedot ovat oikeita tai kattavia. Emme myöskään takaa, etteivät sivusto tai palvelin, joka mahdollistaa sivujen lukemisen, sisällä viruksia tai muita vahingollisia komponentteja ja kannat itse vastuun kaikista tietokonejärjestelmäsi huoltoon tai korjaukseen liittyvistä kustannuksista. 

Me tai tytäryhtiömme emme myöskään vastaa mistään suorista tai epäsuorista, erityisistä tai välillisistä vahingoista (mukaan lukien kolmannen osapuolen vaatimukset tai voiton, tulojen tai liikearvon menetys), jotka saattavat syntyä sinulle tai kolmannelle osapuolelle sivuston käytöstä. Näitä ehtoja ei tule tulkita yritykseksi rajoittaa tai kieltää vastuutamme koskien henkilövahinkoja, jotka johtuvat meidän huolimattomuudestamme, eivätkä mitkään sanomisemme vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi kuluttajana.

Näihin ehtoihin sovelletaan Englannin lainsäädäntöä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt, että Englannin tuomioistuimilla on yksinomainen toimivaltaja näihin ehtoihin liittyvien riita-asioiden tai vaateiden kuulemisessa.

7. KOMMENTTIEN POSTAUS

 • Kun postaat kommentteja muista, että 
 • käytössäsi on vain 500 merkkiä, joten pidä postauksesi niin selkeänä ja tiivistettynä kuin mahdollista.
 • kuka tahansa sivuston kävijöistä voi nähdä kommenttisi, etunimesi ja postauspäivämäärän.
 • noudata postausetikettiä. Älä esimerkiksi käytä pelkästään isoja kirjaimia, jotta et anna päälle käyvää vaikutelmaa.
 • poistamme kaikki sopimatonta kieltä sisältävät postaukset. Kaikki loukkaavat, vastenmieliset, säädyttömät tai herjaavat kommentit poistetaan ilman erillistä ilmoitusta. Pyydämme sinua myös ilmoittamaan meille asiattomista viesteistä.
 • emme voi julkaista muita yrityksiä tai tuotteita koskevia postauksia, joten ne poistetaan.
 • älä julkaise kommentissa omia tai muiden yhteystietoja, kuten sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa tai postiosoitetta. 
 • postauksesi tulisi perustua omiin mielipiteisiisi. Älä toista tai kopioi sisältöä muilta sivuilta.
 • Activia tai Danone eivät ole vastuussa postauksien sisällöstä. Kommentit ovat puhtaasti kirjoittajan näkemyksiä.
 • viestejä ei muokata, joten kaikki postaukset, jotka eivät täytä vaatimuksia poistetaan.
 • postaamalla annat meille suostumuksesi käyttää osan tai koko postauksesi markkinointitarkoituksessa maksuttomasti.

 

© 2016 Danone Finland Oy

Osoite: Malminkatu 30, 00100 Helsinki, Suomi