Ingrid Silva, tasapainossa itsensä kanssa

Inspiroiva tarina asialleen omistautumisesta ja sisäisestä voimasta – tutustu kansainvälisesti tunnettuun balettitanssijaan


Tutustu tarinaan

Dee Caffari purjehtii omia reittejään

Hän ei ollut purjehtinut koskaan yksin ennen kuin lähti ensimmäisenä naisena purjehtimaan maailman ympäri vallitsevia tuulia ja virtauksia vastaan.


Tutustu tarinaan

Live InSync

Kun olet löytänyt sisäisen vahvuutesi ja elät harmoniassa, voit saavuttaa täyden potentiaalisi. Se tarkoittaa sitä, että olet paras versio itsestäsi.

INSYNC-TARINOITA

Tutustu näiden lahjakkaiden naisten tarinoihin, niin saat tietää miten he ovat käyttäneet kaiken potentiaalinsa hyväkseen päästäkseen tavoitteisiinsa.

DEE CAFFARI

Deen tarina

Brittiläinen yksinpurjehtija, maailmanennätyksen haltija.

INGRID SILVA

Ingridin tarina

Brasilialainen ballerina, joka menestyy New Yorkissa.

HARMONIAA MARIE KONDON AVULLA

Tutustu siihen, miten järjestelykonsultti ja kirjailija Marie Kondo soveltaa japanilaisia periaatteita luodakseen arkeen enemmän harmoniaa.

Marie Kondo esittelee meille järjestelyn taian, joka voi mullistaa koko elämän. Hän uskoo, että ympärillämme olevat esineet voivat tuottaa iloa, jos tiedämme miten käsittelemme niitä. Marie Kondon yksinkertainen ja tasapainoa luova KonMari-tekniikka valloittaa maailmaa. Marie Kondo kertoo nyt uudessa InSync-kirjassamme miten voit elää harmoniassa. Kirjaan tulee myös teidän omia tarinoitanne harmonisesta elämästä.

Tapaamme Marie Kondon

TAPAA NAISET TARINOIDEN TAKAA

He jakavat sen erityisen tunteen kun keho ja mieli toimivat täydellisessä tasapainossa.